Geert Schipper

Sport nieuws van Geert

By januari 23, 2018 No Comments

Sport Nieuws van Geert

Business partner borrel

Ik heb jullie allen uitgenodigd voor een borrel bij mij thuis en wel om 2 redenen. Ten eerste, als dank voor jullie steun in welke vorm dan ook. En ten tweede, om jullie met elkaar in verbinding te brengen. Er is namelijk meer dan het winnen van een wedstrijd. Ik kan wel stellen dat deze borrel erg gezellig was. En dat is natuurlijk minstens zo belangrijk. Ik heb de resultaten van afgelopen jaar doorgenomen en mijn voorlopige wedstrijd agenda voor volgend jaar gepresenteerd. Een opvallend detail in mijn wedstrijd agenda is denk ik wel het 140.6 WK Ironman op Hawaï 13 oktober 2018.

April 01-04 Run bike Run Hoorn
07-04 NHC Handbikewedstrijd Rotterdam
Medio half April een uur record poging in Alkmaar meer info volgt tzt

Mei 03-05 WC handbikewedstrijd Oostende 2 daagse tijdrit en wegwedstrijd
13-05 World Triathlon Series Yokohama Japa
??-05 Open World Cup baan Venl

Juni 02-06 NK Triathlon Rotterdam
03-06 Handbike Marathon Duisburg
17-06 Ironman 70.3 Luxemburg

Juli 01-07 World Triathlon Series Iseo Italie
06-07 WC handbikewedstrijd Oostende 2 daagse tijdrit en wegwedstrijd
22-07 EK Triathlon Tartu Estland
29-07 World Triathlon Series Edmonton alleen als deze noodzakelijk is

Aug 02-08 WK Handbiken Maniago Italie 2 daagse tijdrit en wegwedstrijd

Sep 16-09 WK Triathlon Gold Coast Australie

Okt 13-10 WK Ironman Kona Hawaii

Deze speciale long distance wedstrijd mag niet ten koste gaan van mijn trainingen en resultaten van de sprint triathlonafstand. Op dit moment sta ik nr 1 op de World ranking lijst en dat wil ik graag zo houden. Ik wil deze long distance wedstrijd graag doen omdat het wel het Icoon is van alle triathlonwedstrijden die er maar zijn. Ik koester deze droom al een aantal jaar. Maar zag voornamelijk op tegen het laatste onderdeel, de marathon in mijn racerolstoel. Er is echter nog een detail. Om mee te mogen doen moet ik me kwalificeren op één van de 5 wedstrijden. Ik hoop dat dat kan op de 70.3 Ironman van Luxemburg. Zo niet, dan zal ik ergens anders op de wereld een kwalificatie wedstrijd doen.

Rust en materiaal

De vier weken rust na het WK zijn inmiddels voorbij en de eerste weken van trainingen zijn weer in volle gang. Ik heb een aantal tests gedaan met een Sailfish wetsuit om mijn zwemtijd te verbeteren. Ongelofelijk maar waar, ik zwem duidelijk harder met dit pak. Ik heb Sailfish gevraagd of ze willen helpen, om mij tot Tokyo 2020 te voorzien met hun wetsuits. Ook op mijn al lichte handbike zijn nog verbeterpunten. Er gaat een nieuw achter frame komen met 20 inch diskwielen i.p.v. 26 inch. En mijn Di2 electronisch schakelsysteem word vervangen door een nog beter systeem: ETap. Dit is bluetooth schakelen zonder kabels. Tevens wordt het hoog tijd, dat ook mijn racerolstoel word vervangen. Nog meer maatgemaakt, stijver en door een andere zithouding nog aerodynamischer. Al met al verwacht ik dat deze technische verbeteringen voor weer een stap voorwaarts gaan zorgen.

 

Businesspartners.
Kees Koopman Transport/logistiek, Autospuiterij Nico Mooij, Veekro Bedrijfswagens, FA C & A Vriend Bloementeelt Spierdijk, Gebr Klaver Bloembollenkwekerij Zandwerven, FA A.N. Ruijter Melkveehouderij Spanbroek, Koenis BV Diervoeders, Verwol, Autobedrijf Gerard Mooij, Meubelfabriek FMO, Hartman Werkt, Loonbedrijf FA Jos Boots, Enorm Groot, Fietsvoordeelshop.nl, SW Vastgoedverbetering, Zwembad de Waterhoorn, G.v.Diepen Projecten & Advies B.V, Appel Beton Opmeer BV, Administratiekantoor A. Sinnige V.O.F.